Информации во врска со iKnow системот

Се наоѓате на страницата за најава на iKnow системот за електронска поддшка на уписите на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА Вториот уписен рок за прв циклус студии 2014/2015 година ЌЕ БИДЕ АКТИВИРАНО кога ќе има конечни информации за бројот на слободни места по студиски програми по завршувањето на првиот уписен рок, а најдоцна до 1.9.2014 и ќе трае до денот на уписите, 3.9.2014. Во овој период ќе биде активно и ПРИЈАВУВАЊЕТО за Проект 30/35. Најпрво отворeте кориснички профил следeјќи го линкот „Регистрирај се“ (ова е потребно дури и ако сте аплицирале во Првиот уписен рок, бидејќи корисничките имиња ќе бидат избришани). Откако еднаш ќе отворите кориснички профил, следниот пат употребете го своето корисничко име и лозинка за да се најавите на системот.

За пријавување на проблеми во врска со регистрацијата и првичното најавување (отворање тикет) користете го овој линк и притоа изберете го соодветниот факултет во полето УКиМ-членка. По успешна регистрација и активирање на вашиот кориснички профил во iKnow системот, пристапот кон тикетинг системот можете да го направите и по најавувањето со следење на линкот „Пријави неправилности“.

Најава на iKnow системот
Заборавена лозинка             
Развиено од Неоком, правата припаѓаат на УКИМ, сите права се заштитени. Политика за приватност.